Webáruházhoz

 

Napjainkban egyre több webáruház jelenik meg az interneten, mely valós forgalmat bonyolít, pont úgy, mint egy fizikailag jelenlévő üzlet. Mivel ezekben a webáruházakban valós termékforgalmazás történik, ezért egyre nagyobb igény merült fel olyan számlázó program típusra, mely képes webáruház forgalma alapján akár tömegesen számlát készíteni.

Ennek az igénynek a kielégítésére jött létre a Clear Admin számlázó program webáruház modulja, mely révén egy-két kattintással egyszerűen elkészíthetők a számlák. Ez a gyorsaság és hatékonyság egy számlázó program esetében nagyon fontos, hiszen a webáruház alapvető lényege a gyors kiszolgálás.

A Clear Admin számlázó program webáruház modulja úgy lett kialakítva, hogy csupán hozzá kell kapcsolni az adott webáruházhoz, majd csak egyszerűen le kell tölteni a beérkező rendeléseket, hogy azok azonnal számla formátumban nyomtathatók legyenek. Így a felhasználónak nincs egyéb dolga, mint a rendelésekhez hozzátenni az adott számlát, és máris útjára lehet bocsátani a küldeményt.

A webshopok megjelenésekor ez még sokkal bonyolultabban zajlott, hiszen egyenként kellett elkészíteni a számlákat, és akár géppel, akár kézzel végezte ezt a kereskedő, ez roppant sok időt és kapacitást vett igénybe. Különösen nagy gondot jelentett ez azok számára, akik kisebb értékű termékeket forgalmaztak nagy mennyiségben. Akár egy alkalmazott teljes munkaidejét is kitehette ez a tevékenység, a számlák kiállítása.

Szerencsére azonban ma már erre semmi szükség, hiszen a Clear Admin számlázó program lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkészülhessen a rendeléshez a számla. Óriási segítség, hogy ez akár tömegesen is elvégezhető a webshopból letöltött adatok alapján.

Illesztés

A számlázó program webshop moduljának illesztésével kapcsolatban teljes leírás érhető el a számlázó program dokumentációjában, mely a Súgóban található.

Tapasztalatok szerint az adott webshop fejlesztőjének néhány óra fejlesztésre és tesztelésre van szüksége ahhoz, hogy a számlázó program webáruház modult illeszteni tudja az áruházhoz.

A legelterjedtebb rendszerekhez a számlázó program webáruház modulja rendelkezik illesztéssel. Ezek a rendszerek a következők: osCommerce, PrestaShop, VirtueMart, WordPress.

Könnyebb helyzetben vannak azonban azoknak a webshopoknak a tulajdonosai, akik olyan webáruházat használnak, melyet a számlázó program webáruház modulja alapvetően támogat. Ezek a hazánkban leggyakrabban használt webáruházak. A következő webáruházakat támogatja a számlázó program modulja: Netlight, Netkreatív, WebShop Experts, eReactor, NetGo, Streamweb, UnasShop, Bolthely, Honlap-központ, Pro24, Webmasters-Informatika Kft., 24 Works, WebSEO Kft., Shopmasters.hu, HDG Net, ShopRenter.

A számlázó program rendelkezik egy webshop szimulátorral, amellyel nagyon könnyen kipróbálható, illetve gyakorolható, hogyan történik a számlázás egy webshopban, számlázó program segítségével, működés közben. Ez a szimulátor díjmentesen letölthető a Clear Admin számlázó program oldaláról és kipróbálható, így Önt semmilyen meglepetés nem éri a számlázó program bővítése után, hiszen egy már kipróbált modult fog tudni alkalmazni.

Copyright © 2019 Számlázó program All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.