Garancia

 

Bármilyen terméket vagy szolgáltatást vásárol valaki, felmerül benne a kérdés, hogy valóban azt nyújtja-e az adott dolog, amit elvár tőle. Egy vásárló vagy felhasználó akkor is szeretné, ha biztosítanák a működésképességet, ha ingyenes szolgáltatásról van szó, hiszen nem számít, hogy megadjuk-e valaminek az ellenértékét vagy nem, ha az adott dolog nem működik.

Bár ez szoftverek tekintetében nem szokványos dolog, mi mégis teljes körű garanciát nyújtunk a Clear Admin számlázó program tekintetében.

Amennyiben Ön letöltötte a számlázó program ingyenes verzióját, valamint a későbbiekben vásárolt számlázó program kiegészítő modult, és nincs megelégedve a használhatóságával, akkor egy éven belül a teljes vételárat visszatérítjük Önnek. Ez a százszázalékos pénz-visszafizetési garancia garantálja Önnek, hogy semmi szín alatt nem költ a számlázó program bővítésére feleslegesen.

Egyetlen tényezőnek kell megfelelni, hogy Ön érvényesíteni tudja a százszázalékos pénz-visszafizetési garanciát a számlázó program tekintetében. Amennyiben elégedetlen a számlázó program működésével, az adott számlázó program kiegészítőjének megvásárlása után egy éven belül kell felkeresnie bennünket.

Amikor Ön szeretné visszakapni a számlázó program moduljainak vételárát, nem szükséges megindokolnia, hogy miért jutott erre a döntésre. Nem fogjuk Önt kérdésekkel zaklatni, a lehető legrövidebb időn belül visszafizetjük a számlázó program moduljainak vételárát.

Érdemes körülnézni a termékek és szolgáltatások között, akár az interneten, akár az üzletekben, és érdemes megfigyelni, hogy mely termékek és szolgáltatások kapnak teljes értékű pénz-visszafizetési garanciát. Ebből a szempontból szemlélve az árukat és szolgáltatásokat, igen gyorsan rá lehet ébredni arra, hogy a marketingnek ezt a típusát kizárólag azok alkalmazzák, akik kiváló minőségű terméket vagy szolgáltatást nyújtanak. Azok a gyártók vagy kereskedők, akik nem biztosak saját termékük vagy szolgáltatásuk minőségében, teljesen biztosan nem fogják alkalmazni a teljes értékű garanciát, hiszen az nagymértékű veszteséget jelentene számukra. Ebből világosan látható, hogy amikor egy termékre vagy szolgáltatásra valaki teljes összegű pénz-visszafizetési garanciát nyújt, akkor szinte százszázalékosan biztos, hogy jó minőséget képvisel, tehát érdemes egy ilyen termék vagy szolgáltatás mellett dönteni.

Amennyiben Ön éppen számlázó program vásárlása, illetve választása előtt áll, akkor is érdemes a fenti példát követni. Nézzen körül alaposan, melyik számlázó program típusra nyújt a fejlesztő cég garanciát, valamint milyen típusú a biztosított garancia. A Clear Admin számlázó program elégedettségi rátája igen magas, hazánkban közel 30 ezer felhasználója van már. Ez egy lehetséges minőségi mutató. Azonban ha Ön ennek ellenére nincs megelégedve a számlázó program funkcióival, működésével, bármikor visszakérheti a számlázó program moduljainak vételárát.

Copyright © 2019 Számlázó program All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.