Ingyenes alaprendszer

 

Mint arról már az előzőekben szó esett, a legjobb megoldás számlázó program választásakor, ha olyan szoftvert használunk, mely rendelkezik egy sokfunkciós ingyenes alaprendszerrel, valamint lehetőség van további modulokkal bővíteni a szoftvert aszerint, hogy az adott vállalkozásnak pontosan milyen funkciókra van szüksége.

A Clear Admin számlázó program pontosan ezt biztosítja a felhasználók számára, mivel rendelkezik olyan ingyenes alaprendszerrel, mellyel kiválóan megoldható a számlázás. A számlázó program ingyenes alaprendszere a következőkben leírt funkciókat képes ellátni.

Ingyenesen használható számlázó program

A Clear Admin számlázó program nem próbaverzió és nem is demó változat. Az ingyenesen letölthető számlázó program nagyon jól használható rendszer, melyet korlátlan ideig használhat számlázásra a felhasználó. Ezzel a programmal nagyon gyorsan és egyszerűen készíthetők el a számlák. További óriási előny, hogy a letöltés után nem kell várakozni, a számlázó program azonnal használatba vehető. Mivel ez nem próbaverzió, hanem használható számlázó program, ezért nemcsak időkorlát nincs a használattal kapcsolatban, de a számlák mennyisége sincs limitálva, korlátlan mennyiségű számla kiállítható általa.

Megjelenés

A Clear Admin számlázó program támogatja, hogy a vállalkozások egyedi kinézetet alakítsanak ki, így a kiállított számlák olyan megjelenést tesznek lehetővé, mely a felhasználónak a leginkább elnyeri a tetszését. A számlaképek több sablonból választhatók. A PR is nagyon fontos nekünk, ezért lehetővé tettük a cégek saját egyéni logójának megjelenítését, ami további egyéni megjelenésre ad lehetőséget, továbbá marketingszempontból is előnyös.

Különböző áfakulcsok

Mivel a különböző termékeknek és szolgáltatásoknak hazánkban különböző áfakulcsuk van, ezért ennek megadása alapvető feltétele egy jó számlázó program funkcióinak. A Clear Admin rendszer támogatja ezt az ingyenes verzió révén is. Az áfakulcsok szabadon megadhatók a számlázáshoz.

Adatmentés

Rendkívüli módon képes leegyszerűsíteni a számlázást az adatmentés funkció, hiszen nem kell minden egyes számlánál ugyanazokat az adatokat megadni. A Clear Admin számlázó program ingyenes verziója is lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználó elmenthesse partnereinek adatait, a termékek és szolgáltatások adatait, így egyszerűsítve és felgyorsítva a számlák kiállítását.

Példányok sorszámozása

A jelenleg hatályban lévő rendelet lehetővé teszi a számlák sorszámozásának elhagyását. Ennek érdekében a Clear Admin számlázó program úgy lett kialakítva, hogy az ingyenes verzióban is kikapcsolható legyen a sorszámozás.

Fordított áfa

Sokak számára problémát okoz, ha egy számlázó program nem képes kezelni a fordított áfát. A jelen számlázó program nem okoz semmi ilyen típusú problémát, mivel kezeli a fordított áfát, ezzel lehetővé téve a felhasználó számára az egyszerűbb munkavégzést.

Nyilatkozat a dokumentációban

A számlázó program dokumentációjában szerepel az a megfelelő nyilatkozat, melyet a magyar jogszabályok megkövetelnek. Ebből adódóan a felhasználónak nem kell attól tartania, hogy esetleg egy nem megfelelő szoftvert használ számlák kiállítására.

5 forintos kerekítés

A Clear Admin számlázó program az 5 forintos kerekítést támogatja, így ebből nem adódnak problémák a számlák kiállítása során, valamint a későbbiekben sem.

Rendszer bővítése

A számlázó program ingyenes verziója semmilyen jövőbeli kötelezettséggel nem jár, továbbá nem szükséges semmilyen előkészület vagy szervezés ahhoz, hogy szükség esetén a felhasználó további modulokkal bővítse a számlázó program rendszerét. Az ingyenesen letöltött számlázó program bármikor bővíthető a már meglévő kiegészítő modulokkal.

Copyright © 2019 Számlázó program All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.